Læringsambassaden

Præsentation

Læringsambassaden er en opfinderskole til dyrkelse af teknologi, naturfag, innovation, entrepreneurskab og iværksætteri.

Vi servicerer skole- og dagtilbud i Skive Kommune med læring uden for skolen og support ind i skolen. Vi arbejder med teknologi og digital dannelse fra "ble til phd". Vi skaber den røde tråd og styrker vores børn og unges 21. Century Skills & STE(A)M fra dagtilbud til 10. klasse.

Vi er en central del af praksisfællesskabet Elværket Skive. Her finder du vores Makerspace med fx laserskærer, 3D printere, vinylskærer, robotter og software, som alle kommunens skoler og dagtilbud må benytte. Vi tilbyder en lang række kurser og skræddersyer forløb til jeres behov. Kontakt os endelig for mere information eller hvis I vil booke vores faciliteter.

Siden foråret 2020 er Læringsambassaden forankret i Ungdomsskolen Skive

Kontakt
Søren Sohn
Naturfags- og STEAM-koordinator
22378408
Træffetid 8.00-15.00
Marco Mølbæk
STEAM-koordinator
20713108
Træffetid 8.00-15.00

Tilbud fra Læringsambassaden

Dagtilbud

KUBO

Periode: Hele året

Udbyder: Læringsambassaden

Emne: Leg og kreativitet, Natur, udeliv og udeskole, Tværfaglige tilbud, Teknologiforståelse, Naturvidenskab, Sprog, litteratur og medier, Innovation og entreprenørskab

Læs mere

KUBObot på køremåtte med direktioner

Grundskole

Vinylskærer

Periode: Hele året

Udbyder: Læringsambassaden

Emne: Leg og kreativitet, Verdensmål og samfund, Uddannelse og job, Tværfaglige tilbud, Teknologiforståelse, Naturvidenskab, Kunst, arkitektur og design, Innovation og entreprenørskab

Læs mere

Vinylskærer Foto: Søren Sohn