Om Læringsportalen Skive

VR læring
Én fælles indgang til læring, udvikling og trivsel

Læringsportalen Skive er Skive Kommunes ressourcebank for lærere og pædagoger samt andre relevante fagprofessionelle i kommunen. 

Vi vil gerne sikre, at du som fagprofessionel i kommunen har let adgang til vores fælles ressourcer, at det både er synligt hvad du kan finde, og at det er nemt at booke og navigere rundt. Du vil derfor opleve, at Læringsportalen Skive gradvist vil føje flere og flere af vores fælles muligheder, arrangementer og tilbud på portalen.

Det gør vi ikke alene, men i et tværgående samarbejde med mange forskellige partnere af offentlige og private udbydere og med et team af faglige ressourcepersoner, som man kan trække på. Vi fungerer derfor i praksis som en skole- og dagtilbudstjeneste. Vi har bevaret og integreret det bedste fra SkiveDNA, men vi samler også op på projekter og tilbud til skoler- og dagtilbud, som ikke rigtig bor et sted og giver dem husly her. 

Finder du noget som burde 'bo' her i fællesskabet så kontakt os på laeringsportalenskive [at] skivekommune [dot] dk 

Hvem står for Læringsportalen Skive
Læringsportalen Skive drives og udvikles i Skole- og dagtilbud i tæt samarbejde med mange aktører i kommunen og er et godt eksempel på det gode, tværgående samarbejde omkring børn og unges læring, udvikling og trivsel.