Boudigaard Begravelse

Præsentation

Selvom vi godt ved, at vi alle skal herfra på et tidspunkt, kommer det alligevel bag på de fleste af os, hvordan døden faktisk berører os, når vi står i situationen og skal tage afsked med et familiemedlem eller en ven. Derfor vil det for de fleste være en god hjælp at have et fast holdepunkt, der midt i sorgen kan tage sig af alle de praktiske ting, som skal håndteres i forbindelse med et dødsfald. 
- Og det er her, bedemanden kommer ind.

Boudigaard Begravelse er en nutidig, velrenommeret begravelsesforretning med afdelinger i Skive og Vinderup, som dækker områderne Skive, Salling, Fjends og Vinderup.

Vi er uddannede bedemænd og er behjælpelige med rådgivning og assistance ved dødsfald, begravelse og bisættelse. 

Med udgangspunkt i samtale med de pårørende, tilrettelægger vi den ønskede afsked. Vi vejleder og hjælper med at arrangere den helt personlige bisættelse eller begravelse. Det betyder, at vi er her for alle mennesker - uanset religion, kultur eller oprindelse.

Pædagogisk profil

Døden er prisen for livet. Den er naturlig, men for nogle indtræffer den alt for tidligt, og så er det uden tvivl sværere at være i for børn. De er jo – ligesom vi andre – flasket op med, at man dør, når man bliver gammel. Med det sagt er det næsten altid svært for børn at forholde sig til livets cyklus. Savnet af afdød bedstemor kan jo være lige stort.

Hos Boudigaard Begravelse arbejder vi også for at sætte døden i børnehøjde. 
Vi tilbyder skoleklasser at komme på besøg hos os, hvor vi fortæller om erhvervet som bedemand, de forskellige ritualer der er forbundet med døden, viser eleverne rundt hos os, så de kan se f.eks. en kiste og en urne, og tager en snak med eleverne om, hvad der kan ske, når døden indtræffer. 
Vi gør ved dette døden til en mere håndgribelig størrelse, som derved ikke nødvendigvis er lige så abstrakt og tabubelagt, som den kan være for børn og unge mennesker. 

Kontakt
Rikke Boudigaard
Administration og bedemandsassistent
97520898

Tilbud fra Boudigaard Begravelse

Grundskole